Uncologie

Va multumesc pentru răspuns.eu iau de vreo 7 zile levofloxacina.mi.a.fost prescris 10 zile dar.simptomele.continua urinatul.des si senzatie de vezică plină as mai avea 3 pastile de antibiotic ce parere aveti ce ma.sfatuiti sa fac?? Crede ti ma.ca numai stiu ce sa mai fac.acuma.urinez mai bine ca.inainte dar tot oriunez foarte des.ce sa fac??

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Continuați tratamentul și dacă după aceste 10 zile simptomele nu dispar, discutați cu medicul. Este posibil să fie nevoie să repetați sumarul de urină, dar medicul vă poate recomanda și alte analize. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.