UNCOLOGIE

Am.25 de ani si am.fost diagnosticat cu cistita inflamatie a vezici urinare am fost la.medic.si mi a prescris levofloxacină un comprimat la 24 de ore si urinal akut este a 4 a zii de antibitioc si simptologia esti acceasi el mi a prescris 10 zile accest tratament sunt disperat numai stiu ce sa fac ma uit tot timpul pe internet imi este frica cred ca am.un inceput de anxietate nu ar fi trebuita in acceste 4 zile de antibiotic sa se amelioreze ce sa fac sa merg la.doctor.din nou??sau este posibil ca nu are afect pana nu termin tratamentul pe toata perioada lamuriti ma va rog frumos ca numai stiu ce sa fac

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Ca în cazul oricărui tratament, este important să respectați durata de tratament recomandată de medic, iar dacă la finalul acestui interval simptomele nu au dispărut, vă rog să rediscutați cu medicul care v-a recomandat tratamentul. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.