Umflături in spatele genunchiului stang

Buna seara Doamna Doctor!mă numesc Mădălina și am vârsta de 27 de ani De ceva timp am observat în spatele genunchiului la piciorul stâng niste umflături având un fel de formă ciudată ca panzele de păianjen de culoare vineție E posibil sa fac varice la o vârstă atât de fragedă? Ce as putea face sau folosi pentru a le preveni sa nu se agraveze mai tare? Mulțumesc și seara frumoasa va doresc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

este posbil sa fie o afectare a circulatiei venoase, chiar si la varsta mica, dar puteti sa luati din pripa afectiunea, pentru a evita complicatiile mai tarziu, va puteti programa chiar acum aici la un medic.

https://doctime.doc.ro/ro/servicii


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.