Umflatura dureroasa labie mare

Buna. Ma numesc Ionela, am 23 de ani si 3 copii. Mi-a aparut in zona genitala o umflatura pe labia mare dreapta si e dureroasa. Mi s-a luat proba de acolo si nu a iesit Candida spp sau flora bacteriana. Mentionez ca am infectie in urina de ceva timp. Care ar putea fi cauza si ce ar trebui sa fac? Multumesc anticipat.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Este cel mai probabil o infectie a glandei Bartholin, care in functie de severitate poate fi tratata conservator sau chirurgical. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.