Ulei de ricin

Uleiul de ricin ingrasa parul?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Va rog sa cititi acest articol in care regasiti mai multe detalii despre uleiul de ricin: https://doc.ro/sanatate/uleiul-de-ricin-beneficii-si-intrebuintari-pentru-sanatate-si-frumusete

In general, orice ulei concentrat are puterea de a incarca si ingrasa parul, mai ales daca acesta este mai fin, rar si cu o tendinta naturala de ingrasare. In general aceste uleiuri se folosesc pe post de masca sau tratament, iar dupa o aplicare de cateva ore parul este spalat bine cu 2-3 aplicari de sampon.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.