Tuse seaca

Buna seara,de cateva luni ma supara o tuse seaca,asta dupa o raceala zdravana care a trecut doar cu ceaiuri,tusea se manifesta doar in timpu zilei,de cateva zile a aparut si o durere in spate in partea stanga doar cand trag aier puternic,intrebarea este,ce. Ar trebui sa fac ,ce ma sfatuiti?Multumesc anticipat!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna seara, va sfatuiesc sa mergeti la pneumolog si sa faceti o radiografie si o consultatie, cat mai urgent, astfel de simptome pot trada afecatri ale cailor respiratorii inferioare, pleurei etc. Nu mai amanati consultatia, va rog! Sanatate multa!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.