Trompe legate

Bună ziua. Pun o întrebare în numele unei prietene. După un chiuretaj dacă doctorul ii leagă trompele ar mai avea sens sa ii dea sa mai ia și anticoncepționale? Sau aceste 2 lucruri se bat cap în cap din punct de vedere medical? Multumesc pentru eventualul răspuns. O zi buna!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Există posibilitatea ca anticoncepționalele să nu aibă rol contraceptiv, ci să fi fost prescrise pentru a corecta eventuale dezechilibre hormonale.

Sănătate și toate cele bune!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.