Trombocitopenie

Am fost diagnosticată cu trombocitopenie. Din februarie iau acid folic, vit.B6 și B12 și repet analizele din 2 in 2 luni, dar trombocitele și leucocitele tot mici sunt. Doctorul hematologic mi-a spus să continui același tratament. Analizele de ficat nu au indicat nici o problemă și totuși trombocitele nu prea cresc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

tratamentul recomandat de hematolog poate fi  potrivit, incercati sa dublati cu un stil de viata sanatos si o dieta adecvata, precum si foarte important identificarea cauzelor adiacente de trombocitopenie. Dupa ce explorati varianele terapeutice propuse de  medicul curant, si nu sunt rezultate, poate recurgeti la  transfuzii de sange sau de plachete sanguine .Regasiti va rog alte detalii si optiuni de tratament aici 

https://doc.ro/i/trombocitopenia-1751


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.