Trombocitele scăzute

Buna seara, de câteva luni bune ma confrunt cu niște dureri puternice de cap in zone cefei și durerea se duce spre gât in jos... Mi-am făcut niște analize de sange pe data de 27 Noiembrie unde trombocitele au ieșit 159 din (150-400), iar pe data de 1 Martie am facut încă o serie de analize de sange unde trombocitele mi-au ieșit 111 din (150-400). Este posibil ca durerile de cap sa fie din aceasta cauza? Mi-am făcut și o radiografie cervicala.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Nu exista o cauza directa care asociaza trombocitopenia cu migrena, insa posibil cauza ce genereaza aceasta problema poate fi la randul ei asociata cu alte simptome - mergeti la un hematolog, ori la un infectionit ori chiar hepatolog (anumite boli ale ficatului pot genera trombocitopenie..)


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.