Tratarea anxietății

Bună seara! Cu respect, vă rog frumos să- mi spuneți și mie dacă uleiul CBD ajută la tratarea anxietății. Am 42 de ani și iau de muuuulti ani rivotril, 1 mg. pe zi și serlift 100 mg. pe zi. Aveam rare momente de anxietate dar s- a instalat premenopauza de cinci ani și îmi dă mari bătăi de cap. Vă mulțumesc și aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! Proprietatile uleiului de canabis nu sunt pe deplin demonstrate pe studii asupra oamenilor, insa acesta pare promitator in tratamentul depresiei si anxietatii. Puteti afla mai multe despre uleiul de canabis de aici -- https://doc.ro/sanatate/7-beneficii-ale-uleiului-cbd. In schimb, pentru ameliorarea simptomelor neplacute ale menopauzei, va pot recomanda cura cu un produs nutraceutic de exceptie, pe care il gasiti AICI -- https://www.health-shop.com/RO/b-hada-iii. Prin continutul sau bogat de Omega-6 extras din limba mielului ajuta la reglarea sistemului hormonal și la întărirea sistemului imunitar. De asemenea, acidul gras Omega-9 energizează organismul, îmbunătățește starea de spirit, combate stresul și oboseala, avand proprietăți antiinflamatoare. Produsul este ideal în perioadele de premenopauză și menopauză, precum și celor care vor să prevină și să întârzie apariția semnelor îmbătrânirii. O zi cu grija de sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.