Tratament Stimuloton

Iau Stimuloton pt anxietate de circa 4 ani fara intrerupere. Imi fac probleme daca sa mai iau sau nu, cat sa mai continui , sa nu iau prea mult. M-am mutat din Tm in Prahova si nu am deocamdata nici un medic aici. Ma gandesc sa nu fie problema sa mai continui , cum am spus iau de 4 ani . Ce credeti ?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Doar un medic care vă cunoaște istoricul medical vă poate indica dacă să mai continuați tratamentul sau nu. Rugămintea mea este să mergeți la un specialist și să țineți cont de recomandările acestuia. Multe informații despre anxietate puteți citi aici: https://doc.ro/totul-despre-depresie-si-anxietate/anxietatea-cauze-simptome-tratament. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.