Tratament pentru protectie ficat in TBC

Buna seara, iau tratamentu pentru TBC ,sunt in a doua luna de tratament dar nu stiu cum sa iau protectia de ficat hepatoprotect si cate pastile ar trebui sa iau? Vă Multumesc pentru un raspuns,seara frumoasa.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, in mod normal chiar si suplimentele alimentare se iau conform indicatiilor medicului curant, altfel, se adminstreaza conform prospectului- in cazul Hepatoprotect - in prospect indicatiile  pentru adulti- sunt :  cate 2 capsule de 3 ori pe zi sau cate 3 capsule de 2 ori pe zi. sanatate!!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.