Tratament pentru cancer mamar

Sotia a fost diagnosticata recent cu cancer mamar. I s-a recomandat operatie. Nu doreste aceasta varianta. Exista tratamente naturiste pentru vindecare/stopare?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Cătălin Costovici - Medic Primar Oncologie Medicală, Expert DOC

Daca doamnei i s-a recomandat interventie chirurgicala ca prim gest terapeutic inseamna ca boala este localizata iar operatia ar fi salutara. Fiind adeptul medicinei alopate nu as putea niciodata sa recomand terapii alternative, in care nu cred, in dauna abordarii medicale. Operatia ar fi salutara si va recomand cu caldura sa o faceti.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.