Tratament micoza unghiei

Buna ziua Am citit articolul dvs despre vindecarea definitiva a micozei unghiei, cu ajutorul laserului si am rugamintea sa ma indrumati la ce clinica as putea merge in acest sens. Am aceasta problema de peste 10 ani si vreau din tot sufletul sa o pot rezolva. Multumesc frumos

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua, îmi pare rău, însă nu obișnuiesc să recomand medici sau clinici, fiindcă îmi doresc întotdeauna să recomand doar produse, soluții sau specialiști care pot garanta, într-un fel sau altul, că au rezultate bune. Sper să mă înțelegeți, multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.