Tratament Miastenie Oculara

Buna seara Dna Doctor! Ma numesc Gabriela Roman si va urmaresc cu drag activitatea postarilor de pe retelele sociale pe diverse teme medicale Am si eu o mare rugaminte daca se poate sa mi indicati un tratament ot miastenie oculara ? Acest diagnistic mi s a pus acum 1 an dupao serie de investigatii la o clinica din Buvcuresti ..Am urmat tratament cu Mestinon pe care l am tolerat f greu apoi mi s a intrerupt tratamentul ca nu a av niciun efectde atenuare a simptomelor( pleoapa cazuta ,disconfort ocular,stare generala alterata) Dupa o noua investigare prin EMG mi s a spus ca nu am afectarea nervilor...dar nu au gasit o explicatie concreta anul trecut in Decembrie ...Ar putea fi o problema Neurologica ( Deficit de Acetilcolina)..S a constat ca problema mea ar putea sa fie declansata de Menopauza precoce de la 22 ani...si aceasta arputea fi o cauza care ar fi declansat Muastenia iculara care ulterior a avansat spre muschii Diafragmei care uneori devin durerosi si simt ca imi ingreuneaza respiratia( in anumite perioade) In ultima perioadaam urmat foar un tratament naturist cu suplimente pe baza de uleiuri esentiale ...care mai m au ajutat sa ameliorez putin simptomatologia...dar problemele nu au disparut... Astept cu drag recomandarile dv.. O seara placuta!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! Din pacate, nu sunt in masura sa va recomand un tratament pentru miastenia gravis, ci doar un medic specialist oftalmolog o poate face. Insa, va invit sa aflati mai multe despre aceasta afectiune in articolul nostru, unde veti gasi mai multe sfaturi și informatii utile, precum si solutii de tratament utilizate in prezent -- https://doc.ro/sanatate/totul-despre-miastenia-gravis-boala-care-provoaca-slabiciune-musculara. Sanatate multa! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.