Tratament hiv

Buna ziua. Tatăl meu 57 ani a fost diagnosticat cu virusul hiv. Acum el se afla internat la spital unde a avut o 2 intervenții la piciorul stâng. El acuzând dureri mari și senzație de răceală a a labei piciorului. Au fost blocate venele și nu mai circula sângele suficient in picior. Și este vânat. Doctorul a zis că o să i amputeze laba piciorului. Va rog din suflet ajutati-ne toată familia este disperata. Este singura și cea mai mare dorință a noastra. El sa fie bine.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna ziua, va inteleg si  sunt sigura ca medicii au luat decizie radicalaa amplutarii labei piciorului  intrucat tesutul aferent acestei zone a membrului inferior este necrozat  si ii pune sanatatea intregului organism si chiar viata tatalui dvs. in mare pericol. Sfatul meu este sa priviti constructiv lucrurile si sa il incurajati si pe tatal dvs in acest sens, chiar daca este o decizie dura, exista posibilitati de recuperare si proteze moderne. Este important de asemenea, sa il incurajati sa urmeze terapia anti-HIV, trebuie sa fie compleant in acest sens. sa nu fumeze, sa nu consume alcool, sa isi faca periodic analizele si sa duca o vita sanatoasa. Mult curaj intregii familii!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.