Tratament hemoroizi și fisura anala anterioara

Prietenul meu are hemoroizi și fisura anala anterioara. A consultat un specialist și i s-a dat un tratament. Vă rog să îmi spuneți părerea dvs. Dacă puteți completa tratamentul sau orice credeți că este util! Mulțumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Gylda Spataru -

tratamentul local trebuie completat cu o anumita dieta si stil de viata - regasiti aici sfaturile mele, va rog. Insa trebuie sa stiti ca aceste conditii medicale- hemoroizii si fisurile anale-  se vindeca mai degraba prin interventii chirurgicale tintite, anumite proceduri, tratamentele locale de tip creme, supozitoare etc. realizand doar rezolvarea unor simptome- durere, prurit, constipatia, limitarea sangerarii.... tineti legatura cu meddicul proctolog!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.