Transpiratie

Buna ziua, as avea o intrebare de 2-3 luni transpir foarte tare in cap, mi se uda parul si efectiv imi curge apa din cap. Precizez ca acum locuiesc in Franta si lucrez in menaj; este posibil sa fie din cauza produselor care le folosesc la munca sau este o boala? Va multumesc anticipat

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Buna ziua!

Avand in vedere ca problema este localizata doar la nivelul scalpului, ar putea fi mai degraba o situatie ce apare in functie de particularitatile de la locul de munca. Intr-adevar, incercati sa identificati daca anumiti factori de la locul de munca favorizeaza aceasta situatie legata de transpiratia excesiva la nivelul scalpului. Daca purtati un anumit tip de boneta, incercati ca aceasta sa fie din bumbac, sau un material care sa lase scalpul sa respire.

Numai bine!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.