Toxicitate

Buna ziua, Va rog o recomandare pt o pers care a fost intoxicata cu strinina, cianura, amatoxina. Ce tratament de detoxificare ar putea urma? Pers. se umfla in zona ficatului.. Multumesc anticipat

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ionuț Fronea - Medic Specialist Farmacologie Clinica, Expert DOC

Bună ziua! Dacă persoana în cauză a fost intoxicată recent cu substanțele mentionate de dumneavoastră și nu a fost văzută încă de un medic, vă recomandăm să vă adresați de urgență unui departament de terapie intensivă sau de toxicologie. Dacă problema cu care vă confruntați a fost deja confirmată în urma unor analize medicale, vă sugerăm să vă adresați unui specialist gastroenterolog. O zi cu grijă de sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.