Tiroida

Bună ziua, as dori sa ma ajutați si pe mine va rog am facut o radiografie pentru glanda tiroida si am dat si sange rezultatul a fost de tiroidperoxidaza 11.1. Tiroxina libera 14.28. TSH 2.19 . Medicul meu mi-a dat o crema de sanziene cu uz extern, puteti sa-mi recomandati ceva pastile? Va rog! O simpla crema nu-mi da încredere. Va multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Dragoș Cuzino - Medic Primar Imagistică Medicală, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Pentru suspiciunea de patologie tiroidiana este necesar examen ecografic si consult la medicul endocrinolog. Aspectul trebuie corelat cu examene paraclinice adecvate. Examenul radiografic al tiroidei poate aduce putine informatii utile.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.