Test compatibilitate alimente

Buna ziua Sunt mama unei sportive de performanta si pe timp ce trece devin din ce in ce mai constienta de importanta unei alimentatii adecvate in obtinerea / mentinerea inaltei performante. In acest sens, am citit despre testele de compatibilitate alimentara si as vrea sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca astfel de teste se efectueaza si in laboratoarele din Romania si daca da, as vrea sa ma ajutati cu o recomandare. Multumesc anticipat de raspuns

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Ene - Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, Expert DOC

Da, exista asa ceva si pe piata din Romania, sunt prezente asemenea tipuri de teste in acest moment in mai toate clinicile mari din Bucuresti. O cautare pe Google probabil ca va va lamuri mai corect si mai bine, atat ca preturi, cat si ca variante existente, decat as putea-o face eu aici. Mai ales ca nu as vrea sa fac reclama si nici sa fiu partinitoare cu o anumita firma. Multumesc de intelegere si mult succes!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.