Test alergie la vaccin pfizer

Buna seara!Sunt alergica la polen,latex la un medicament injectabil pe baza de proteina .La prima doza de vaccin pfizer am facut alergie .Mi s-a administrat medicatia din protocol cu supraveghere timp de o ora.Unde pot face testul de alergie la substantele din compozitia vaccinului ?Mentionez faptul ca reactiile au fost rapide, severe aproape de soc. Urmeaza rapelul.Sa l fac?Multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel, DOC Academic Expert -

Buna ziua! Test de alergie la substantele din vaccin nu exista. Discutati cu medicul personal si daca acesta va recomanda sa mergeti la rapel, nu uitati sa specificati reactia alergica de la prima doza si medicului din centrul de vaccinare care face triajul pre-administrare si sa-i solicitati acestuia opinia. Multa sanatate! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.