Tendinita umar

Bună ziua, În urma cu 2 ani am fost diagnosticată cu tendinită la umărul drept. În ultimele 3 luni durerile s-au indesit si s-au intensificat. Țin să menționez că apar în special în timpul efortului fizic. Ce investigații îmi recomandați? Vă mulțumesc, O zi frumoasă!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Buna ziua,

La pacientii cu tendinita se recomanda in general investigatii imagistice precum ecografie sau RMN, insa o recomandare concreta va poate face doar medicul acre va cunoaste istoricul medical si care v-a pus acest diagnostic initial. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.