Suplimentele omega 3

Am 23 de ani, sunt baiat, am facut anemie din cauza stresului si nivelului scazut de serotonina, mi-am dat seama ca alimentia m-ar ajuta sa scap de aceasta problema. Suplimentele de omega 3 le iau zilnic daca nu consum peste gras (mananc doar ton)? Va voi trimite si o poza cu suplimentele omega 3 pe care le am.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Sfatul ar fi sa urmati ndicatiile unui medic, pentru a combina dieta si suplimentele alimentare in tratarea anemiei. Anemiile pot fi de mai multe tipuri, ami multe cauze, de aceea nu exista o reteta cu efecte similare pentru toti pacientii. Este foarte bine ca suplimentati cu Omega 3, insa in functie de tipul de anemie si alte afectiuni asociate puteti avea nevoie si de alti nutrienti. Va recomand cu drag sa incercati si suplimentele de pe https://www.health-shop.com/ro/, sunt nutraceutice cu o biodisponibilitate superioara si formule inovatoare cu multiple beneficii. 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.