Sunt gravida sau care sa fie problema?

Buna seara, ma confrunt de cateva zile cu o problema care nu stiu cum sa o numesc si ce este de facut. Deci am avut menstruatia pe 1 februarie de (obicei am pe data de 30-1). Iar luna aceasta mi-a venit pe data de 1, mi-a venit dupa 10 zile dar nu este menstruatie cum o am de obicei, sunt doar cateva picaturi. Nu se umple un tampon din acela care il pui zilnic. In concluzie am sangerari si nu prea nu stiu cum sa o numesc si ce poate fii, nu fac protejat dar partenerul mi-a zis ca nu a lasat acolo nimic. Ce credeti ca poate sa fie? Multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Sunt posibile mai multe probleme, dar pentru inceput este bine sa efectuati un test de sarcina si un consult ginecologic.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.