Sunete in ureche

Buna dimineata, Va rog sa ma sfatuiti de unde ar trebui sa incep o consultatie deoarece seara si in timpul noptii in momentul in care ma pun in pat cu capul pe perna in pozitie orizontala aud in ureche sunete de frecventa joasa continuu pana in momentul in care ma ridic in picioare in pozitie verticala. Am inceput sa dorm fara perna. Ma gandesc sa ma duc la o consultatie la sectia de ORL probabil? Tensiunea nu pare a fi mare, ba chiar putin mai mica de multe ori de genul 10-7..pulsul in limita inferioara de 60bpm. Cu stima,

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua! Ne pare rău că vă confruntați cu această problemă. Desigur, sfatul meu este să consultați un specialist ORL pentru un diagnostic cât mai exact. Mai multe informații despre țiuitul urechii (tinitus), puteți afla de aici - https://doc.ro/sanatate/tinitusul-tiuitul-auzit-permanent-in-urechi.

O zi cu grijă de sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.