Sufar de migrene. Pot incerca alte tipuri de vin sau ar trebui sa le evit complet?

Am migrene de cauza hormonala de ceva timp dar am observat ca de la unele tipuri de vin ma ia o durere groaznica de cap chiar si de la un singur pahar. Ce pot face totusi? ...exista vreo solutie?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua! Vinul, în mod deosebit, poate provoca și accentua durerile de cap din cauza conținutului său de flavonoizi și taninuri. Găsiți aici mai multe informatii despre durerile de cap - https://doc.ro/dieta-si-sport/alimente-care-iti-pot-da-dureri-de-cap si aici - https://doc.ro/sanatate/durere-de-cap-cauze-tratament. O zi senină cu grijă de sănătate! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.