Stare de rău in organism

Sărut mâna doamna doctor.In fiecare dimineața după ce ma trezesc primele 10 min sunt ok apoi începe starea rău.Tin sa precizez ca sunt sofer.Am durere de coloana si la cervicala iar starea de rău se manifesta cu stare de amețeala și slăbiciune.Ce ma sfătuiți sa fac? Va mulțumesc frumos!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, este important sa mergeti la medicul reumatolog sau neurolog faceti cateva investigatii de tip RMN la nivelul coloanei pentru a diagnostica corect discopatia; in functie de acesta vi se vor recomanda fie tratamente de  fizioterapie sau kinetoterapie, ori poate chiar tratament chirurgical daca exista un grad de stenozare a canalului medular

regasiti mai multe informatii si detalii aici 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.