Sport dupa cezariana

Am nascut de 3 saptamani cu cezariana mia ramas burta destul de mare inca si e si lasata in jos stiu ca dureaza o perioada de timp pentru a se reface vreau sa intreb dupa cat timp pot sa port corset si dacă ajuta si dupa cat timp pot sa merg la sala sau sa fac exerciții

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Ar trebui sa vorbiti cu medicul dvs. ginecolog in legatura cu momentul in care puteti incepe exercitiile fizice-, dar si gradul de solicitare,insa oricum mai dureaza ceva timp-  pana cand veti putea mobiliza specific abdomenul, puteti incepe cu bratele, picioarele etc. Cat despre corset, nu cred ca ajuta, mai degraba diverse terapii corpotrale- masaj, radiofrecventa, endermologie etc.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.