Solutii pentru slabit, diabet gestational

Buna ziua! Am născut acum 10 luni, in timpul sarcinii am facut diabet gestational. Prin urmare am acumulat 35 de kg de la 65 (cu cat am plecat), momentan alaptez. Intrebarea mea este: exista vreo cale prin care sa slabesc? Eu alăptez si totusi nu slabesc, este posibil sa fie de la tiroida? Ce ma sfatuiti? Imi doresc sa fiu mai slaba, am dureri de coloana si glezne. Multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Ene - Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, Expert DOC

Va recomand sa consultati un medic endocrinolog daca suspicionati probleme cu tiroida. Perioada alaptarii este una destul de delicata, care presupune o atentie deosebita la compozitia, calitatea si cantitatea alimentelor consumate. Va recomand sa va adresati unui medic nutritionist specializat in alaptare.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.