Slabire

Buna ziua ! Sunt barbat,am 51 de ani,cu probleme de sanatate : BPOC,insuficienta respiratorie cardiaca,HTA STD 1-2,cardiopatie hipertensiva,aritmie cardiaca cu crize de tahicardie,guta,glaucom si obezitate .Nu am diabet,glicemia avuta este de 98 . Nu mai fumez de 7 ani si nici alcool nu mai consum tot de 7 ani,in schimb am luat in greutate si am ajuns la 138 kg,la o inaltime de 189 cm .Nu am voie sa fac efort,sau sa car greutati mai mari de 3 kg . Nu consum carne de porc,doar pui,curcan si peste,fara grasimi,mancare fara ulei,nu consum paine,bauturi acidulate,paste si tot ce poate ingrasa. Totusi pun kg pe mine .Va rog frumos sa-mi spuneti ce pot sa fac sa mai slabesc . Va multumesc frumos !

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna ziua, desi pare dificil, cu siguranta veti reusi sa scapati de kilogramele in plus, insa doar printr un program personalizat, adaptat problemelor dvs cu ajutorul unui nutritionist -  cum ar fi #expertuldoc dr.Laura Ene, de exemplu, sanatate si succes


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.