Sindrom Adenmioza

Sindromul adenmioza, pus de un profesor de la universitatea din Siena. Am încercat diferite tipuri de tratament insă doar la început își făceau efectul după care organismul respingea. Danatrol, Primolut Nor, spirală Jaydess din America, pilule Sibilla, (integrator Ialuril soft gel, pentru durerile la raportul sexual Dureri groaznice la menstruație și la raport). Vă rog dați-mi un sfat, ajutați-mă cu ceva. Mulțumesc 

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Dacă nu doriți să rămâneți gravidă puteți întrerupe menstruația prin tratament hormonal (pilule anticoncepționale în mod continuu, este o metodă total sigură și va reduce mult durerile). Din păcate alternativa la tratamentul medicamentos, în condițiile în care acesta nu dă rezultate, ar fi tratamemtul chirurgical (histerectomia). 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.