Simtome ale meningitei

Buna ziua! Am 24 ani si de 3 zile ma furnica pe coloana. Fac febra si ma doare capul. Am stari de oboseala, ar putea fi vorba despre meningita?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna,  meningita este o afectiune cu un tablou dramatic, cefalee puternica, imposibilitatea de a apleca capul pe piept, greata, varsaturi etc. Daca nu sunt prezente si aceste  semne, pentru paresteziile de la coloana cred ca ar trebui   sa faci o radiografie a zonei medulare la care te referi, cat pentru cefalee, febra, oboseala- un CT (tomografie computerizata) cranian- poate fi vorba de o sinuzita! 

sanatate! afla mai multe aici :

https://doc.ro/sanatate/sinuzita-simptome-tratament

https://doc.ro/sanatate/sinuzita-4-remedii-la-indemana-si-eficiente


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.