Simptome de depresie revenite după terminarea tratamentului

În urmă cu 3 ani după decesul mamei am fost diagnosticată cu: Tulburări de anxietate, tulburare afectivă recurentă, episod depresiv sever. Am urmat tratamentul dat de medicul psihiatru și m-am simțit mai bine dar de 6 luni am terminat tratamentul. Noaptea am insomnii, visele sunt cam urâte și mă trezesc obosită. Ce credeți că ar trebui să fac ?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Elena Coman - Medic Specialist Psihiatrie, Expert DOC

Dat fiind istoricul dumneavoastră psihiatric și simptomele menționate v-aș sfătui să vă adresați medicului psihiatru pentru o mai bună evaluare a stării dumneavostră și eventuală reluare a tratamentului de specialitate. 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.