Simptom ciudat bebelus

Buna ziua. Astazi in timp ce stateam cu bebelusul meu in brate am dat sa ma las in jos si dintr-o data bebelusul s-a strans tot, era asa incordat si s-a invinetit tot la fata pentru cateva secunde. Apoi l-am pus in patut si a mai facut Inca o data la fel. M-am speriat foarte tare si voiam sa va intreb de la ce ar purea fi? E posibil sa se fi speriat in momentul in care m-am lasat in jos? Va multumesc!!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

semnalati cu prima ocazie medicului pediatru acest episod, nu este de la vreo sperietura, ci vorbim de o cauza mediacal. este posibil sa fi fost o colica intestinala foarte dureroasa, cum au unii bebelusi, insa daca se repeta cianoza, "invinetirea" mergeti la un pediatru cu experienta.

sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.