Sfat pentru regimul alimentar

Sufar de hipertensiune si tiroida Hasimoto, obezitate. In urma analizelor, mi-au iesit ridicate valorile glicemiei, colesterolului si numarul de trombocite. As dori un sfat sau un regim alimentar.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, sfatul meu este sa discutati cu medicul dvs. despre regulile pe care trebuie sa se bazeze de acum inainte regimul alimentar, avand in vedere rezultatele analizelor. Daca va ajuta, in aceste articole veti gasi, in linii mari, informatii utile despre regimul alimentar pentru hipertensiune si tiroidita Hashimoto, cat si pentru ceilalti parametrii pe care i-ati mentionat: https://doc.ro/dieta-si-sport/dieta-regim-alimentar-tiroidita-hashimoto, https://doc.ro/hipertensiune/schimbari-in-stilul-de-viata-obligatorii-in-hipertensiune, https://doc.ro/hipertensiune/alimente-si-bauturi-de-evitat-in-hipertensiune, https://doc.ro/hipertensiune/fructe-legume-si-alimente-care-scad-hipertensiunea-arteriala, https://doc.ro/colesterol/lista-cumparaturi-hipercolesterolemie-colesterol-mare, https://doc.ro/diabet/dieta-in-hiperglicemie-alimentele-recomandate, https://doc.ro/colesterol/lista-de-cumparaturi-pentru-cei-cu-dislipidemie.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.