Sete de aer

Buna ziua, am 44 de ani și de circa doi ani am perioade în care am o usturime deranjanta in nas și în gât dar cumva spre urechi chiar și în urechi și sete de aer. Diagnosticele de-a lungul timpului au fost de :astm, rinita alergică, rinita hiper trofică, sinuzita ortodonta sau reflux Gastro esofagian, cu tratament schimbat în functie de diagnostic. Momentan folosesc symbicort și montelukast dar nu ma ajuta.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! Discutati cu medicul dvs despre oportunitatea si importanta suplimentarii dietei, in afectiunea dvs , cu vitamina C, vitamina D, magneziu, quercitina, acizi grasi omega 3. Mai multe detalii despre astm, gasiti aici - https://doc.ro/sanatate/astm-cauze-simptome-tratament. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.