Senzație presiune in nas

Buna ziua! Acum câteva zile am simțit de mai multe ori o presiune f mare in nas, cum ceva urma să explodeze. Am devenit foarte speriata și s.a înrăutătit un pic. Apoi m.am calmat și mi.am revenit. Nu mi.a curs sânge din nas dar uneori am tensiunea mare. Poate ca această senzație de presiune in nas sa fie legată de un puseu de tensiune sau de anxietate? Am o deviație de sept dar nu o tratez. Sunt o persoana f anxioasa. Multumesc mult

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua. Din putinele detalii pe care le-ati prezenat, pare mai degraba ca problema este la nivelul sinusurilor, mai ales ca aveti deviatie de sept pe care nu o tratati. Pentru un diagnostic corect, recomandarea mea este sa consultati medicul. Mai multe despre sinuzita si despre deviatia de sept, puteti citi aici: https://doc.ro/sanatate/sinuzita-simptome-tratament si https://doc.ro/sanatate/deviatia-de-sept-respiratie-operatie. Sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.