Senzație de corp strain in gat si dureri in piept

Buna ziua si ma scuzati pentru deranj. In urma cu câteva zile am început sa simt dureri in piept, nimic rau au trecut dupa ceva timp, apoi in urma cu 2 zile după ce am fumat o tigara durerea a devenit puternica iar in gat simt ca si cum as avea ceva acolo. Nici pana acum nu au trecut aceste simptome . Nu tușesc, nu imi vine sa tușesc, doar am dureri in piept si in gat plus senzația ca ar fi ceva acolo. Locația durerii in gat este in stânga mărului lui Adam, nu imi dau seama dacă unde este mușchiul sau in interior. In piept durerea este localizata si in stânga si in dreapta având putere mai mare durerea in stânga. Va pun întrebarea asta nu numai pentru a afla ce probleme ar fi pentru ca știu ca este foarte greu doar prin text dar ma interesează la ce specializare trebuie sa merg la medic pentru a investiga problema. Va mulțumesc din suflet anticipat!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. În primă fază, pentru că acuzați dureri în piept, se justifică un consult cardiologic. Iar senzația de nod în gât poate apărea în cazul unei suferințe la nivelul esofagului, care trebuie investigată de medicul gastroenterolog. Mai multe despre durerea în piept și senzația de nod în gât, puteți citi aici: https://doc.ro/sanatate/durere-in-piept-simptome-cauze-tratament și https://doc.ro/sanatate/6-simptome-care-ar-trebui-sa-te-trimita-la-gastroenterolog. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.