Senzatia de rece, gheata in corp care se tot muta

Buna ziua! De vreo 3, 4 ani mi se intampla cam o data, sau de doua ori pe an sa am senzatia de rece, de gheata in corp,mai ales pe parte stanga.Uneori o simt la mana, la umar, se muta in spate la gat, pe abdomen ,uneori o simt in intestine, abdomen ,alteori doar la nivelul pielii.Este foarte neplacuta si dureaza cateva zile.In acele zile simt uneori si mainile si picioarele foarte reci.Ce recomandari aveti pt mine? Am 39 de ani, 163 cm si 43 kg. Va multumesc! Toate cele bune

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Buna ziua,

Ar fi indicat un consult neurologic, completat apoi de un consult reumatologic. Cauzele pot fi multiple si din pacate nu va pot indica un motiv cert. In functie de rezultatele analizelor si de disuctia cu medicii specialisti (care iau in calcul foarte multi factori printre care si stilul de viata, stresul, viciile, istoricul medical) veti putea primi indicatii si catre alte specializari. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.