Secreții vaginale

Bună ziua! Ce ovule vaginale sau alt tratament eficient pentru secreții vaginale galben verzui cu miros fără mâncărimi? Mulțumesc sănătate întregii echipe!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Depinde foarte mult de cauza acestor secretii. In mod normal o modificare a culorii semnifica o infectie locala, insa vaginita se manifesta in mai multe moduri - diferite culori ale secretiei, cu miros sau fara, cu implicatii de candida sau nu - si tratamentul se adapteaza. Mergeti va rog la ginecolog pentru un test de secretie, dupa care veti primi un tratament adecvat. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.