Se poate face tratament cu Chlorella in afectiunea suprarenalei?

Buna ziua, As vrea sa stiu daca pot folosi tratemente naturiste pentru imunitate, circulatia sangelui, piele si colesterol ridicat de exemplu Chlorella, De la 5 ani iau tratement cu prednison pentru insuficienta suprarenala cu deficit de 11 hidroxilaza, in acest moment iau 5mg/zi dimineata. As vrea o explicatie a acestei boli pentru ca pana in prezent nu ma simt total lamurita, de ex as fi curioasa (pe langa Chlorella), as vrea sa stiu cat de grava este aceasta boala, indicati si contraindicati daca sunt. Multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Aici găsiți mai multe informații despre această boală: https://doc.ro/sanatate/boala-addison-cauze-simptome-si-tratament. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.