Scurgerii maronii

Bună seara! Aș avea o întrebare, dacă se întâmplă să există scurgeri maronii din zona intimă cu cheaguri micuțe de sânge, cu durere și această scurgeri sunt doar după ce merg la baie și mă șterg. La câteva zile după ce am observat aceste scurgeri mi-a venit menstruația. Îmi puteți spune dacă este normal? Doresc să menționez că la mine menstruația nu este regulată...în luna februarie și martie am avut menstruație în sensul că atunci când mă duceam la baie și mă ștergeam erau urme de sânge și atât.. ( iar eu până acum aveam 4 zile și era destul de mult ca și cantitate) plus ca am luat în greutate și a început să îmi crească destul de mult par pe corp. Îmi puteți spune ce părerea aveți?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Dacă ați observat aceste schimbări, cu siguranță ar trebui să vă programați un consult la ginecologie. Ar putea fi o dereglare temporară, mai ales dacă ați trecut printr-o perioadă mai stresantă, dar ar putea fi și simptome pentru o afecțiune (de exemplu, ovare polichistice). Însă, doar un consult fizic și investigațiile adecvate vă pot oferi un diagnostic corect.

Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.