Scurgere

Buna! De ce am o scurgere după nașterea unui copil? de 7 ani am aceasta problema.am folosit multe medicamente și ovule dar nici un rezultat

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ruxandra Dumitrescu - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Expert DOC

Bună ziua,

Din păcate, un răspuns riguros corect la această întrebare nu puteți primi decât în urma unui consult fizic și a eventualelor investigații suplimentare care s-ar putea impune în urma consultației. Vă recomand să reveniți la medicul care v-a prescris ovulele și să căutați împreună o alternativă de tratament care să aducă rezultate mai bune. Sau, dacă nu sunteți mulțumită de colaborarea cu actualul medic care vă monitorizează, puteți oricând să vă programați un consult și la un alt specialist.

Numai bine!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.