Scadere in greutatate.

Buna ziua! Am 20 de ani 77 de kg și 1.56 M De dupa sarbatori am început să practic sportul exercitii fizice și să am grijă cu alimentatia dar nu se văd rezultate. Vreau sa amintesc faptul că in luna noiembrie aveam 80 de kg. Ce ar trebui să fac in acest caz! Multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Ene - Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, Expert DOC

Bună ziua. Potrivit standardelor actuale, o persoană de sex feminin care are 1,55 m ar trebui să aibă o greutate ideală  cuprinsă între 43 și 52 de kilograme. Pe lângă un stil de viață activ, cu exerciții fizice regulate, este importantă și alimentația sănătoasă. Recomandarea mea este să mergeți la un nutriționist, pentru un plan alimentar personalizat. Sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.