Sarcina si băile reci cu nămol

Buna ziua, Locuiesc in Germania iar dr de aici nu stiu ce sa-mi recomande.In luna august voi fi in 6 luni de sarcina si as dori sa merg cateva zile la Techirghiol deoarece sufăr si de poliartrita reumatoida.Este indicat sau ar trebui sa renunț la idee?Ce efecte ar avea asupra sarcinii? Va multumesc anticipat pentru un eventual răspuns. Salutări din Ulm, Mirela

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ionuț Fronea - Medic Specialist Farmacologie Clinica, Expert DOC

Bună ziua,

De regulă, medicul care vă monitorizează sarcina ar fi cel mai în măsură să vă dea un răspuns. Dacă nu a știut să vă răspundă, vă recomand să încercați să luați legătura cu un medic specialist în Recuperare medicală, medicină fizică și balneologie.

Sănătate și numai bine!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.