Sarcina sau nu?

V-am intrebat despre o posibila sarcina dupa ce pe 17 dec am suferit o intrerupere de sarcina, pe 1 ian am ajut contact sexual neprotejat, dar fata sa ejaculeze in mine. Pe 17 ian am avut prima menstra dupa interventie, pe 7 feb a doua, pe 17 martie iar am avut menstra, la fel pe 30 aprilie. M-ati sfatuit sa fac un test de sarcina, rezultatul este negativ, dar nu imi explic de ce pe parcursul zilei abdomenul e marit. Ar putea fi o sarcina avand in vedere ca am menstruatie si chiar in cantitati mari si nu am niciun simptom de sarcina, sunt foarte stresata de acest gand, nu prea mananc si nici nu ma odihnesc bine.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Abdomenul mărit poate avea și alte cauze, de natură gastroenterologică, de exemplu. Puteți merge la un medic generalist pentru a investiga o eventuală balonare, constipație sau inflamații la nivelul vezicii urinare.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.