Sarcina oprita în evoluție

Bună ziua, ma scuzați, dar sunt fierte îngrijorată am nevoie de un răspuns din parte unui medic specialist... Acum o săptămână și 3 zile am plecat la spital pentru ca eram însărcinată și mi a venit niște pete maronii m am speriat și am plecat de urgenta la spital.. Când am ajuns la ginecolog m a consultat și mi a spus ca copilul meu este mort.. Și mi a propus sa îmi facă chiuretaj.. Am acceptat cu greu pentru ca eram disperată primul meu copil mi l doream atât de mult nici n am mai trecut niciodată printr-un chiuretaj... Și am acceptat totuși ca n am avut ce face și după ce mi a făcut chiuretaj am mai stat în spital 3 zile pentru tratament... Apoi când am plecat acasă m a văzut la ecograf și a spus ca mi a rămas niște bucăți de cheaguri mari în mine.. Mi adat tratament acasă supozitoare indometacin și niște capsule nu mai știu cum se numea... Am luat medicamentele cum trebuie... Am avut vineri o sângerare mica urmata de niște cheaguri foarte micuțe... Apoi duminica am fost la control a spus domnul doctor ca sunt curata nu am nimic dar mi a prescris medicamente arthrotec de 2 ori pe zi pe cale intravaginala... Am luat doua tablete deja am niște dureri foarte mici prin burta nu am sângerări... Deci nu știu ce se întâmplă va rog frumos ajutați-mă am 20 de ani sunt disperata nu mai știu ce sa fac eu îmi doresc foarte mult sa am copii nu vreau sa mi se întâmple ceva... ?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Recomandarea noastră este să luați legătura cu medicul care v-a monitorizat la spital și să discutați cu el despre simptomele pe care le acuzați. Este posibil să fie nevoie și de o ecografie. Aici puteți citi mai multe despre recuperarea după o sarcină oprită în evoluție: https://doc.ro/sarcina-bebelusi-sanatatea-mamei/totul-despre-avort-intrerupere-sarcina-tipuri-complicatii-riscuri-recuperare. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.