Sarcina extrauterina

Buna ziua! Am 21 de ani si anul trecut pe 2 aprilie am fost operata laparoscopic pentru o sarcina extrauterina de 8 saptamani. Din pacate, sarcina a fost prea mare si mi-a rupt trompa dreapta, prin urmare, a fost extirpata. Dupa 2 luni, am incercat din nou sa avem un copil, dar nu am reusit pana in prezent. Problema este ca atunci cand ovulez, am dureri numai pe partea unde mi-a fost scoasa trompa. Va rog, imi puteti spune ce tratament as putea sa urmez pentru a ramane insarcinata?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ruxandra Dumitrescu - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Expert DOC

Bună ziua. Vă aștept la consult pentru evaluarea trompei uterine pe care o mai aveți. Nu putem da tratament înainte să știm dacă trompa este normală. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.