Sarcina dupa un avort spontan

Buna ziua! Cum pot ramane din nou insarcinata avand in vedere ca am pierdut o sarcina la 13 saptamani am toate analizele facute si imi doresc foarte mult in bebe! Dupa analizele facute am trombofilie ereditara acum iau tratament de la doctor hematolog. Multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Este necesar să vedem raportul de evaluare al hematologului, pentru a putea da recomandări în continuare cu privire la o viitoare sarcină. Vă rog transmiteți-ne acest raport medical. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.